Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

KLEOPATRA FATIH HOTEL

Sök pris på lediga rum
Highlights

Kleopatra Fatih Hotel är ett hotell för sig! Här kan du slappna av och njuta av All Inclusive konceptet i en lite lugnare del av Alanya. Passar utmärkt för er som vill slappna av och ta det lugnt, men inte vill hamna för långt bort från centrum.

Info

All Inclusive  

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 150 m. - Alanya centrum 2 km.

Faciliteter

Kleopatra Fatih Hotel är ett All Inclusive hotell, beläget i början av Alanya och ligger 150 meter från stranden och ca 2 km från Alanya centrum och hamn. Bussförbindelserna från hotellet till centrum är utmärkta och går ca var 15:e minut en kort promenad från hotellet och det finns även en taxistation 50 m från hotellentrén.


På hotellet har du tillgång till utomhuspool med solterrass, barnpool och en vattenrutschbana (öppen under vissa timmar), bar, restaurang, turkiskt bad och bastu. Vissa aktiviteter och faciliteter mot extra kostnad.


Hotellet har en speciell atmosfär och är något äldre men väldigt charmigt med sina gamla inslag och museumliknande föremål som pryder hela receptionsområdet och restaurangen.

Rumsbeskrivning

Standardrum

Rummen är ljusa med mörkare inredning och har en dubbelsäng + en enkelsäng eller tre enkelsängar. Rummen är utrustade med telefon, LCD TV, trådlöst internet, värdeskåp (extra avgift), luftkonditionering och mini bar (tom)

 

Familjerum

Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt tre enkelsängar i anslutande rum. Rekommenderas till 2 vuxna och 3 barn. Rummen är utrustade med telefon, LCD TV, trådlöst internet, värdeskåp (extra avgift), luftkonditionering och mini bar (tom)  Alla badrum har badkar/dusch och hårtork (inget trappsteg till badkar).

KLEOPATRA FATIH HOTEL Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat