Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kleopatra Fatih Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kızlar Pınarı Mahallesi, Dinek Sk. No:15, 07400
Se karta

Kleopatra Fatih Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenrutschbana  - Bar - Restaurang 

Avstånd till Kleopatrastranden 100 m. - Alanya centrum 2 km


Hotell beskrivning

Kleopatra Fatih Hotel är ett All Inclusive hotell, beläget i början av Alanya och ligger 150 meter från stranden och ca 2 km från Alanya centrum och hamn. Bussförbindelserna från hotellet till centrum är utmärkta och går ca var 15:e minut en kort promenad från hotellet och det finns även en taxistation 50 m från hotellentrén.


På hotellet har du tillgång till utomhuspool med solterrass, barnpool och en vattenrutschbana (öppen under vissa timmar), bar, restaurang, turkiskt bad och bastu. Vissa aktiviteter och faciliteter mot extra kostnad.


Hotellet har en speciell atmosfär och är något äldre men väldigt charmigt med sina gamla inslag och museumliknande föremål som pryder hela receptionsområdet och restaurangen.

Rums information

Standardrum
Rummen är ljusa med mörkare inredning och har en dubbelsäng + en enkelsäng eller tre enkelsängar. Rummen är utrustade med telefon, LCD TV, trådlöst internet, värdeskåp (extra avgift), luftkonditionering och mini bar (tom)
 
Familjerum
Rummen har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt tre enkelsängar i anslutande rum. Rekommenderas till 2 vuxna och 3 barn. Rummen är utrustade med telefon, LCD TV, trådlöst internet, värdeskåp (extra avgift), luftkonditionering och mini bar (tom)  Alla badrum har badkar/dusch och hårtork (inget trappsteg till badkar).

Kleopatra Fatih Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat