• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Kleopatra Ramira Hotel
TrustYou Tooltip Text
KIZLARPINARI MAH. İSMET TÜMERDEM SOK. NO:14 - 07400
Hotellbeskrivning

Hotel Kleopatra Ramira är ett nyrenoverat 4-stjärnigt All Inclusive-hotell som ligger i ett lokalt område i Alanya, på gångavstånd från både centrum och den populära Kleopatrastranden.


Du hittar både tisdagsmarknaden och grönsaksmarknaden, som fylls varje dag med färsk frukt, grönsaker och fisk i närheten av hotellet. Hotellet består av totalt 3 byggnader och är ett självklart val för familjer, vuxna och ungdomar som vill bo inom gångavstånd från både stadens centrum och stranden.


Hotellet har två poolområden, varav den ena har en vattenrutschbana och en barnpool. Dessutom arrangerar hotellet gratis busservice till och från Kleopatrastranden ett par gånger om dagen (under högsäsong). Du hittar flera av de lokala stadsbussarna nära hotellet, så att komma till och från centrum är snabbt och enkelt.
 
På hotellet finns det också ett mindre spa-center, en lekplats för de små, samt underhållning under dagen och kvällen.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet, men var medveten om att internetuppkopplingen kan vara mycket ostabil.

Rumsinformation

Standardrum
75 moderna och nyrenoverade rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Ekonomirum
20 moderna och nyrenoverade rum för 2 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och fransk balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Stort rum
23 moderna och nyrenoverade rum för 4 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng, en enkelsäng och en bäddsoffa, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.
 
Familjerum
20 moderna och nyrenoverade rum för 4 personer, bestående av två rum. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och två enkelsängar eller två dubbelsängar, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

Frukost

:

07:30 - 09:30

Sen frukost

:

09:30 - 10:00

Lunch

:

12:30 - 14:00

Kaffe/te och kaka

:

16:00 - 17:00

Middag

:

18:30 - 20:30

Pool bar

:

10:00 - 00:00

 

Färskpressad fruktjuice, glass och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhuspool, restaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Service mot kostnad
Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet
Avstånd till Kleopatrastranden 1,1km - Alanya centrum 1,5km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum