Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kleopatra Tac Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Kleopatra Tac Apart är ett bra lägenhetshotell, centralt beläget i Alanya, ca: 250 m från Kleopatra stranden. Här finns inte många faciliteter, men om du vill bo inom gångavstånd till Alanya centrum, och om du vill ha möjlighet att laga lätta måltider själv, är Kleopatra Tac Apart ett bra val.

Här är ett bra poolområde med pool, barnpool och solterrass med solstolar och parasoll. I hotellets restaurang äter du bra och på kvällen finns det gott om möjligheter att njuta av en drink i poolbaren.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och i restaurangen. Observera dock att anslutningen vanligen är både instabil och långsam och att det inte går att strömma filmer etc.

Rums information

Två sovrums lägenhet

Trevligt, enkelt inredda lägenheter med två sovrum för upp till 4 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sov och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna inkluderar ett kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, TV, luftkonditionering (mot extra avgift), kassaskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Måltider ingår ej

Kleopatra Tac Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat