• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Kleopatra Tower Apart
Saray Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Cd, 07400 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Kleopatra Tower är ett omtyckt och enkelt lägenhetshotell som har många återkommande gäster. Hotellet ligger i ett område där det rör sig mycket turister och lokalbefolkning för en mer genuin turkisk känsla. Här finns det restauranger och butiker runt hörnet men vill du hellre ta dig till Alanyas livliga centrum är det enkelt att promenera eller ta lokalbussen dit.

 

Hotellet har också en populär restaurang där du kan njuta av både mat och färgglada drinkar.  Under högsäsongen anordnas temakvällar med underhållning en gång i veckan. Hotellet har också ett litet poolområde med pool, solstolar och parasoll och en barnpool. Föredrar man saltvatten ligger den populära Kleopatrastranden endast 400 meter bort.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och restaurangen. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Rymliga och ljusa tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum/pentry med bäddsoffa som används som extrasäng. Lägenheterna innehåller pentry med nödvändig köksutrustning, TV, telefon, luftkonditionering (i sovrummet, mot en avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att alla lägenheter och balkonger är varierande i storlek och planlösning.

 

Måltider
Ej inkluderat.
Service mot kostnad

Kassafack:                          Ca 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:            Ca 10 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang – Bar - Strand 400 m. - Centrum 800 m.


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum