Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kleopatra Tower Apart

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Cd, 07400
Se karta

Kleopatra Tower Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar

Strand 200 m. - Centrum 800 m.


Hotell beskrivning

Kleopatra Tower är ett omtyckt och enkelt lägenhetshotell som har många återkommande gäster. Det ligger i ett område där det rör sig både mycket turister och lokalbefolkning för en mer genuin turkisk känsla.

Från hotellet är det lätt att ta sig till centrum med buss eller till och med en promenad. I anslutning till receptionen finns en restaurang där du kan njuta av både mat och dryck och under högsäsongen har de temakvällar med underhållning en gång i veckan.

Ägaren av hotellet har en liten hund som rör sig fritt på området och en papegoja som sällskap som tycker om att prata med sina besökare, vilket ger detta hotell sin extra charm.       Detta hotell är perfekt för er som tycker att det bästa med semestern är att utforska staden!

Rums information

Rummen är rymliga och ljusa med enkel inredning och utrustning, här finns ett sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng, samt ett vardagsrum/pentry med bäddsoffa som används som extrasäng.

Det finns en safetybox att hyra samt AC som är placerad i sovrummet. Alla lägenheter är utrustade med telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Pentry med två kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla lägenheter och balkonger är varierande i storlek och planlösning.

Kleopatra Tower Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat