Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kleopatra Tuna Apart

Turkiet / Antalya-området
Saray Mah.Atatürk Cad.Dinek Sokak No: 4
Se karta

Kleopatra Tuna Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Gratis internet (Lobby) - Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. - Centrum 2 km


Hotell beskrivning

Kleopatra Tuna Apart är ett välfungerande lägenhetskomplex med ett bekvämt läge bara 50 meter från den populära Kleopatrastranden. Många gäster återkommer årligen och hotellet har en mysig atmosfär.
Hotellet har ett härligt poolområde för både vuxna och små och poolbarens läge gör att den snabbt blir en naturlig mötesplats för hotellets gäster.

I lägenheten har ni friheten att förbereda era egna måltider och nära hotellet finns en väl tilltagen stormarknad där ni hittar alla nödvändigheter. Vill ni inte laga mat själv så har hotellet en bra restaurang där ni kan köpa frukost, lunch och middag. Vill ni utforska, så finns där ett bra urval av restauranger i området runt hotellet.

Rums information

Lägenhet med 1 sovrum (Studio)
14 enkelt inredda lägenheter med ett sovrum för två personer. Alla lägenheter är möblerade med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna inkluderar tekök med den mest nödvändiga köksutrustningen, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar och toalett.
 
 
Tvårumslägenhet
41 enkelt inredda lägenheter med två sovrum för fyra personer. Alla lägenheter är möblerade med ett sovrum och ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna inkluderar tekök med den mest nödvändiga köksutrustningen, TV, telefon, luftkonditionering (i sovrummet, mot en avgift), kassafack (mot en avgift) och en balkong. Badrum med dusch / badkar och toalett.
 
 
Lägenheterna är i olika storlekar och har olika planlösningar!

Kleopatra Tuna Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat