Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort är en vacker  5-stjärnig lyxanläggning, belägen ca: 12 km från Kusadasi. Här bor du i vackra omgivningar, och här finns gott om plats för både barn och vuxna.


Det är nästan omöjligt att bli uttråkad här. Med flera pooler för både stora och små, den vackra sandstranden, det välkomnande spa-centret och de många aktiviteterna för både unga och gamla, så kan det vara svårt att slita sig  från hotellet. Oavsett om det står  avkoppling och välmående  eller aktiviteter och underhållning på programmet, finns det gott om möjligheter för detta. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde med pooler, barnpool och vattenpark med vattenrutschbanor. Det professionella animeringsteamet  erbjuder underhållning och aktiviteter för alla åldrar både dag och kväll.


Om formen ska hållas under semestern kan du spela tennis, beachvolleyboll och träna i gymmet. Alla barn i åldrarna  4-12år kan träffa nya vänner i miniklubben (här talas inte skandinaviska) eller på lekplatsen.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock uppmärksam på att förbindelsen i regel är både instabil och långsam, och att det inte är möjligt att streama film eller liknande.

Rums information

Standardrum:

Elegant möblerade rum för 2 personer, med möjlighet till två extra bäddar. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, fåtölj, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten / läsk som fylls på dagligen), vattenkokare, kassaskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rum med handikappsvänliga  badrum finns - fråga  om tillgänglighet vid bokning.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All InclusiveFrukost               07:00 – 10:00
Sen frukost 10:00 – 11:00

Lunch  12:30 – 14:00
Middag               19:00 – 21:30
Midnatts Snack                            23:00 – 00:30
Snacks                11:00 - 18:00
Patisserie
 11:00 - 18:00
Fuaye Bar
 14:00 - 18:00
Sports Bar 21:00 - 24:00
Lobby Bar 24 timer
Disco Bar 23:00 - 02:00


Importerad alkohol, dryck som  serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret, motoriserade vattensporter, tennisracket och bolluthyrning och vissa faciliteter (inklusive biljard) ingår ej i Ultra All Inclusive-konceptet. Strand- och poolhanddukar utlånas. 


Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.


Musik från hotellets diskotek och animationsteamets  aktiviteter och underhållningsprogram kan inträffa.


Utomhus restauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blivit informerade. Vattenrutschbanorna är öppna några timmar dagligen.


Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong. 

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat