• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Kostakis Beach
Gerani 730 14, Chania Visa på karta
Hotellbeskrivning

Härliga Kostakis Beach i Gerani är ett lägenhetshotell beläget i lugna omgivingar precis vid stranden. Hotellet har en trevlig atmosfär och passar perfekt för alla som vill ha en lugn och avkopplande semester.

 

Hotellet har ett mysigt poolområde med pool, barnpool och solstolar och parasoll.  Drick din favoritdrink i poolbaren eller ät en läcker måltid i restaurangen medan ni ser ut över havet. Stranden ligger precis nedanför hotellet om ni vill ta ett svalkande dopp i havet. Hotellet har också en liten lekhörna i en pergola vid poolen och ett biljardbord.

 

Gerani har ett litet utbud av små mysiga butiker och restauranger. Lockar ett besök i Platanias eller Chania är det lätt att ta bussen eller taxi dit. Busshållplats ligger en kort promenad från hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studio

Trevliga enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet för en extrasäng på bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårfön.

 

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Restaurang – Bar - Avstånd till strand 0 m – Platanias 3 km – Chania 14 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum