• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
La Stella Suites
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

La Stella Suites är ett vackert, nyrenoverat boutiquehotell med ett mycket bra läge, endast 400 m från den berömda Platanes Beach. Hotellet är inte stort - här finns bara 27 lägenheter - och det är en mysig atmosfär.

 

Hotellet har ett litet poolområde med pool, barnpool och en liten solterrass med få solstolar och parasoll. Om du föredrar sand och saltvatten kan du gå till stranden på några minuter - var medveten om att du måste korsa en huvudväg.

 

Frukost serveras i restaurangen, där det också är möjligt att köpa snacks och lättare måltider under dagen. I poolbaren kan du njuta av kalla drycker och färgglada cocktails.

 

Platanes har ett stort urval av tavernor, butiker och barer. Om du vill utforska Rethymnon kan du enkelt komma hit med taxi eller lokalbuss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studio

Moderna lägenheter med ett rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kaffebryggare, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Moderna lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med den nödvändigaste köksutrustningen, kaffebryggare, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Suite rum

Moderna lägenheter med tre rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har två sovrum, alla med dubbelsäng, samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, CD- och DVD-spelare, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, kaffebryggare , vattenkokare, tvättmaskin, öppen spis och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost inkluderat.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Nyrenoverat Boutique Hotell - Pool - Barnpool - Gratis Internet - Strand 400m - Lokalt centrum (Platanes) 200m - Rethymnon 4km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum