Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

La Vista Boutique Hotel & Spa

Sök pris på lediga rum
Kort beskrivning

La Vista Boutique Hotel & Spa är ett lyxuöst hotell som ligger i ett område omgivet av vacker natur, och välkomnar gästerna i hemtrevliga rum med fantastisk utsikt.

Hotell beskrivning

När var sista gången du tittade på solnedgången i stillhet hela vägen? Här blir man  påminnd om de enkla smakerna i livet som vi började glömma i den totala hastigheten och stressen i våra dagliga liv.
När du vaknar på morgonen kan du njuta av en 180 graders utsikt över Egeiska havet. LaVista Boutique Hotel & SPA är det första och verkligt unika deluxe  boutique hotellet i Kuşadası. Hotellet byggdes år 2010 och via hiss kan de olika våningsplanen nås.

 Hotellet ligger ca:75km från  flygplatsen och endast ca: 500 meter in till Kusadasi centrum och ca 200 meter till havet och den allmänna stranden.
Hotellet har även en Privat beach club som ligger ca: 10 minuter bort (mot extra avgift)


Det finns en stor infinity pool som ett alternativ till havet, om man tycker att det är jobbigt med sant mellan tårna. Fast även från poolen kan man njuta av den fantastiska havsutsikten. På solterrassen bredvid poolen kan man koppla av hela dagen och njuta av solen.
Hotellet har även en vacker trädgård, och vill man skämma bort sig lite extra under semestern har de ett härligt SPA var man kan basta, eller varför inte unna sig ett härligt turkiskt bad med en skön massage efter (mot extra avgift och kräver reservation)

Rumsbeskrivning

Suite room/ Sea View

Alla rummen är inredda med en syntes av södra Medelhavet Provance och Egeiska arkitekturen. Hotellet har 30 Suite rooms/ sea view (39m2) och 9 standardrum(30m2 )Rummen har en dubbelsäng eller en king-size säng, kassaskåp,luftkonditionering, telefon, satellit TV minibar (mot extra avgift). Badrummen består av wc, dusch/badkar och hårtork.Alla rum har balkong med havsutsikt . Finns även handikappsrum, fråga om tillgänglighet via bokning.

Måltider

Frukost/halvpension

Fräscha, dagliga grönsaker och frukter serveras som en öppen buffé på morgonen frukost. A la carte-restaurangen, som ligger inom anläggningen, förbereder noggrant beredda smaker av medelhavsmat. Frukost (kontinental frukost), lunch (à la carte mot extra avgift), middag (à la carte mot extra avgift)


Trådlöst internet finns tillgängligt över  hela hotellet. Observera dock att anslutningen ofta är både mycket långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer etc

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhuspooler, restauranger, barer och andra faciliteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att  Mixx Travel blivit informerade.

La Vista Boutique Hotel & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat