• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Lake & River Side Hotel
TrustYou Tooltip Text
Sorgun Mahallesi, 07600
Hotellbeskrivning

Lake & River Side Hotel är ett härligt 5-stjärnigt hotell med bra faciliteter precis intill den vackra floden Manavgat och 7 km från den mysiga semesterorten Side. Byggt med inspiration från ottomansk arkitektur, liknar hotellet nästan ett litet palats. Det finns plats för familjer, par och vänner som gärna vill leva gott.

 

Hotellet har ett stort och luftigt poolområde med en stor pool, en pool med vattenrutschbanor och en separat barnpool. Om du föredrar sand och saltvatten kan du använda den privata stranden som ligger ca. 1,3 km. från hotellet. Dessutom ordnas en gratis shuttlebuss flera gånger om dagen.

 

I spa-centret kan du koppla av och skämma bort dig med både turkiskt bad, bastu och ångbad, eventuellt följt av en trevlig massage (alla behandlingar mot en avgift). Både under dagen och på kvällen anordnar animationsteamet aktiviteter, tävlingar och underhållning för både stora och små.

 

Om du känner för att utforska området finns det gott om möjligheter till detta. Det är lätt att ta sig till Sides centrum, som erbjuder både historiska upplevelser och mysigt stadsliv med taxi. Manavgat, en stor provinsstad, ligger bara 4 km från hotellet. Här finns både ett stort köpcentrum, en stor marknad en gång i veckan, områdets största moské och en mängd stora och små lokala matställen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att strömma filmer etc.


Rumsinformation

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, kassafack, minibar (påfyllning med vatten och juice) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Dessutom TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, kassafack, minibar (påfyllning med vatten och juice) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Mat & Dryck

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Street Bistro Snacks

10:30 – 16:30

Beach Bar Snacks

12:00 – 15:00

Patisserie

11:00 – 22:00

Glass

14:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnight Soup

22:00 – 00:00

Night Snack

00:00 – 07:00

 

A’la Carte Restauranger – En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord !

 

Violino

19:00 – 21:00

Lalezar

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Street Bistro Bar

24 timmar

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 02:00

 

 

Utvald, importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor / burkar, färskpressad fruktjuice, motoriserade vattensporter, alla behandlingar i SPA-centret och vissa faciliteter (inklusive biljard, bordsfotboll, uthyrning av tennisutrustning etc.) ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Hög musik från hotellets Disco Bar och animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kommer förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Gratis shuttlebuss till stranden - Gratis internet - Strand 1,3km - Side centrum 7km - Manavgat 4km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum