• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Lito Beach
Gerani 73100, Chania, Greece Visa på karta
Hotellbeskrivning

Lito Beach är ett bra lägenhetshotell, beläget i vackra, gröna omgivningar. Hotellet är perfekt för alla som vill bo i en lugn miljö, ganska nära stranden.

 

Vid poolområdet finns en pool, en barnpool och en solterrass med solstolar och parasoller. På gräsmattan mellan poolen och havet finns det också solstolar där du kan koppla av i skuggan. För att komma till stranden måste du gå ca. 150 m.

 

En kort promenad från hotellet finns ett bra urval av mysiga tavernor. I Platanias som ligger ca. 2,5 km från hotellet finns ett stort urval av både restauranger och butiker. Om du vill besöka Chania kan du enkelt komma hit med lokal buss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Studiolägenhet

Enkla men snyggt inredda lägenheter med ett rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Enkla men snyggt inredda lägenheter med två rum för 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Enkla men snyggt inredda lägenheter med tre rum för 6 personer. Alla lägenheter har två sovrum med resp. en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Måltider

 Måltider ej inkluderat.

 

Service mot kostnad

Kassafack:                                     Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:                       Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lugna omgivningar – Pool – Barnpool – Gratis internet på allmänna områden
Strand 30 m – Lokalt centrum (Gerani) 400 m – Chania 13 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum