• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Lycasti Hotel
Tavronitis 73006, Chania Crete Visa på karta
Hotellbeskrivning

Lycasti Apart Hotel är ett mindre lägenhetshotell som ligger i den lille byn Tavronitis, cirka 18 kilometer väst om Chania.

 

Det mysiga poolområdet som är omgivet av palmer och frodiga plantor, blir snabbt en naturlig samlingspunkt för hotellets gäster. Här kan du njuta av solen, eller slappna av med en bok i skuggan under ett palmträd. Här finns också en liten restaurang som serverar frukost varje dag.

 

Hotellet är smakfullt inrett i varma färger. Här bor du i semesterlägenheter, och har därför friheten att tillreda dina egna måltider.

Rumsinformation

Studio lägenhet

Snygga, enkelt inredda lägenheter till tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök. lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, kokvrå med den mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

Superior Studio lägenhet

Snygga, enkelt inredda lägenheter till tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök och en soffhörna. lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, kokvrå med den mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Snygga, enkelt inredda lägenheter till fyra personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum (på loftet), med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar eller bäddsoffor. Lägenheterna har kokvrå med dom mest nödvändiga utrustningen, air-condition, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong eller terrass.

Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

Måltider
Inga måltider ingår.
Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum