Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Manolya Hotel

Sök pris på lediga rum
Info

Frukost / Halvpension

Pool - Restaurang - Bar 

strand 0 m - Lokalt centrum 100 m - Girne Centrum 10 km 

Hotell beskrivning

Manolya Hotel är ett bra mellanklasshotell som ligger precis där bergen möter Medelhavet. Det finns inte många faciliteter, men personalen är vänlig och tillmötesgående och stämningen är avslappnad och mysig.

 

Från poolområdet finns en vacker utsikt över havet. Här finns både solstolar och parasoller och en pool för både barn och vuxna. Från stranden kan du både simma från stranden och från en brygga. Hotellets restaurang serverar väl förberedda måltider från både cypriotiska och internationella kök och i hotellets "American Bar" kan du njuta av en drink.

 

Beläget i den lilla staden Lapta om 10 kilometer från Girne. I Lapta finns bra och varierat utbud av restauranger, kaféer, butiker och ett par barer.

 

*** OBS: Va uppmärksamma på, att hotellets pool är stängd till slutet av april 2017 pga. reparationsarbete. ***

Rumsbeskrivning

Standardrum

Nätta och enkla rum för 2 personer, med möjlighet till en extrasäng. Varje rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar , TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Safety box vid receptionen (mot en avgift).

 

Familjerum

Nätta och enkla rum till 4 personer. Alla rum består av ett vardagsrum med bäddsoffa och ett loft med en dubbelsäng eller två enkelsängar , TV, telefon, centralt styrd luftkonditionering, minibar (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Safety box vid receptionen (mot en avgift).

Manolya Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat