• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Marti Beach Hotel
Kadinlar Denizi Mahallesi, Kadinlar Denizi Cd No:115, 09400 Kusadasi/Aydin Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att Mixx Travel inte har guider i Kusadasi. Våra guider i Marmaris kan nås på tel (+ 90) 505 033 55 83.


Marti Beach är ett äldre men gemytligt och mysigt hotell som ligger längs med havet och endast 3 kilometer till Kusadasi centrum. Hotellet byggdes 1980 men renoverades senast 2015 och är ett perfekt val för par och familjer med större barn som önskar att bo nära både hav och shopping. 

Från hotellets terass har ni en fantastisk utsikt över havet och sliter ni er ifrån hotellet så kan ni vandra ner till hotellets egna "Lite&Nite" Beach Club, där det är gratis inträde för hotellets gäster. Här kan ni tillbringa dagen i solen, endast avbrutna av ett dopp i havet på klippstrand. Om kvällarna så besöks klubben av både hotellets gäster och gäster utifrån, och därför blir det god stämning med mycket musik och dans.Vill ni spendera dagarna med sand mellan tårna så finns det en sandstrand endast 100 meter från hotellet. På hotellet finns också ett litet Spa-center med hamam och bastu (Extra avgift) och ett fitnessrum.

 

Rumsinformation

Standardrum
Fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, aircondition, säkerhetsbox (avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.
 
Svit
Stora, fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, aircondition, säkerhetsbox (avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.
 
Utomhusfaciliteter kan vara stängda under lågsäsong, och under perioder när vädret inte tillåter konstant bruk.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Restaurang - Gratis internet - Strand 100 m. - Kusadasi centrum 3 km.

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum