• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Mitos Apart Hotel
Oba, Fatih Cd. No:33, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivning

Mitos Apart Hotel är ett mysigt lägenhetshotell med ett riktigt bra läge i Oba, bara 100 meter från stranden. Det perfekta läget med nära till både stad och strand, och den välkomnande personalen uppväger att det inte finns så många faciliteter. Hotellet är därför ett självklart val för alla som vill bo nära både stad och strand. Du kan välja om du vill bo på hotellrum eller lägenhet.

 

Hotellet har ett litet poolområde med pool och barnpool och en bra restaurang som serverar både turkiska och internationella rätter.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i receptionen. Var medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mot extra avgift), kassaskåp (mot extra  avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Två sovrums lägenhet

Mycket enkelt inredda två-rumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett dubbel- eller tvåbäddsrum och ett kombinerat vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna har ett kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, TV, luftkonditionering (mot extra avgift), kassaskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch och toalett.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Litet poolområde - Barnpool - Bar - Restaurang
Gratis internet (reception) - Avstånd till Östra stranden 100 m. - Alanya centrum 2 km.
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum