• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Nefeli Hotel
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas via telefon.

 

Nefeli Hotel är ett nyrenoverat hotell, 5 km från Rethymnon och 500 m från den vackra sandstranden. Hotellet är en riktigt bra utgångspunkt för både par och familjer som vill bo bra i en elegant miljö.

 

Hotellet har ett bra poolområde med solterrass, pool och barnpool. Här finns också ett SPA-center med ett gym och möjlighet att skämma bort sig själv i form av turkiskt bad och massage (alla behandlingar mot en avgift).

 

Vistelsen är med frukost och middag, och dessutom är det också möjligt att köpa lättare lunchrätter i snackbaren. Här kan du också njuta av en kall drink eller en färgglad cocktail. Ca tre kvällar i veckan erbjuder hotellet livemusik och grekisk afton.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

I Platanes finns ett bra urval av restauranger, tavernor och mindre butiker. Om du ska besöka Rethymnon är det lätt att ta sig hit med lokal buss eller taxi.

Rumsinformation

Standardrum

Ljusa och snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superior rum

Ljusa och snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack, kylskåp, Nespressomaskin och balkong eller terrass. Badrum med dusch med hydromassagedusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Snyggt inredda rum för 4 personer. Alla rum innehåller två rum: Ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor. Dessutom har rummet TV, luftkonditionering, kylskåp, vattenkokare, kassafack, kylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost och middag inkl.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool och Barnpool – Gratis internet – Halvpension - Strand 500 m – Lokalt centrum (Platanes) 100 m – Rethymnon 5 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum