• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Numa Konaktepe Hotel
Konakli Mah. Visa på karta
Hotellbeskrivning

Det trevliga All Inclusive-hotellet Numa Konaktepe består av två byggnader och är beläget i Konakli väster om Alanya. Här kan du spendera lata dagar vid någon av hotellets härliga pooler eller delta i någon rolig aktivitet som hotellet anordnar. Vad du än väljer kommer du få många minnesvärda stunder med hela familjen.

 

Hotellet har flera pooler och här kan du välja om du vill ha fart och fläkt i poolen med vattenrutschbanor eller ta det lugnt vid relaxpoolen. De yngre gästerna har såklart en egen barnpool att leka och plaska i.

 

Om du föredrar sand och saltvatten är det bara att använda tunneln under huvudvägen för att komma till hotellets privata strand. Hotellet anordnar också gratis shuttleservice till stranden flera gånger om dagen. Här finns också en pool och en barnpool om ni tröttnar på salta bad.

 

Unna dig ett bedök i hotellets spa-avdelning som erbjuder turkiskt bad, bastu och massage (mot avgift.) Hotellets animationsteam anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. Alla barn i åldern 4-12 år kan roa sig i den internationella miniklubben eller på den lilla lekplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum

Elegant inredda rum i ljusa färger för 3 personer med en dubbelsäng och en enkelsäng. Alla rum innehåller TV, telefon, luftkonditionering, minibar (fylls dagligen upp med vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum i ljusa färger för 5 personer bestående av ett rum med en dubbelsäng och ett rum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Rummen är åtskilda av en skjutdörr. Alla rum innehåller TV, telefon, 2 luftkonditioneringar, minibar (fylls dagligen upp med vatten), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

Måltider & Snacks

Frukost

07:30 – 10:30

Sen frukost

09:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Gözleme

10:00 – 15:00

Snack

12:00 – 16:00

Glass och frukt

15:00 – 17:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Nattsoppa

23:00 – 24:00

 

Drycker

Lobby Bar

12:30 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 24:00

 

Importerad alkohol, dryck serverat i flaska, färskpressad fruktjuice, alla behandlingar i spacentret, frisör, motoriserade vattensporter och några andra faciliteter är inte inkluderade i Ultra All Inclusive-konceptet. Miniklubben och vattenrutschbanorna har begränsade öppettider.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Observera att poolområdet ligger mot huvudvägen och därför kan trafikbuller förekomma.

 

Internet på stranden mot avgift.

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängt eller begränsat under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras om det.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Flera pooler – Barnpooler – Miniklubb - Vattenrutschbana – Gratis internet
Privat strand 500 m – Lokalt centrum 800 m – Alanya Centrum 12 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum