• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Olga Suites
TrustYou Tooltip Text
Maleme, Chania, Crete p.c: 73100
Hotellbeskrivning

Olga Suites är ett familjeägt lägenhetshotell i äldre stil som ligger i vackra omgivningar i Maleme, ca 15 km från Chania. Hotellet har inte många faciliteter, men det är ett bra val för par och familjer som vill tillbringa sin semester med att koppla av och njuta av solen, och som inte har höga förväntningar på hotellets standard.

 

Poolområdet har en solterrass med solstolar, parasoller, en pool och en poolbar där man också kan köpa snacks och lättare måltider. Hela hotellområdet är omgivet av vackra, lummiga trädgårdar. 

 

Hotellet ligger i utkanten av Maleme. Om du vill besöka Chania kan du enkelt ta bussen till Chania.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Observera dock att uppkopplingen är både långsam och instabil, och det är inte möjligt att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Enkelt inredda enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, telefon, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning samt balkong eller terrass. Badrum med duschkabin och toalett. Lägenheterna framstår som slitna.

 

 

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda tvårumslägenheter för 3 personer. Alla lägenheter innehåller ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, telefon, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med duschkabin och toalett. Lägenheterna framstår som slitna.

Måltider

Måltider ej inkluderat.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:     Ca. 10 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                    Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Internet på rummet:    Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Poolbar - Trädgård - Strand 650 m - Maleme 700 m - Platanias 5 km - Chania 15 km - Chania flygplats ca 31 km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum