Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Palmiye Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400
Se karta

Palmiye Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar

Gratis internet (Lobby) - Avstånd till Kleopatrastranden 0 m - Centrum 500 m.


Hotell beskrivning

Drömmer du om att bo vid Kleopatrastranden? Då är Palmiye Beach Hotel det perfekta valet. Hotellet har inte ett stort urval av faciliteter, men med hotellets fantastiska läge så är det inte heller nödvändigt. Hotellets lockande läge har både nära till strand och till centrum. Ni har goda möjligheter att få uppleva Alanya genom shopping, restauranger och barer precis utanför dörren.


Dagarna kan tillbringas på en solstol på stranden, bara avbruten av ett dopp i havet då och då. Det finns också gott om möjligheter att prova på alla typer av vattensporter (mot en avgift). Hotellet har också en liten pool - observera att den ligger mellan två byggnader och att det inte är mycket sol här. Om du inte gillar att få sand mellan tårna kan du istället använda hotellets egen solterrass.


Under din vistelse på Palmiye Beach är det inkl. frukost, men ni har även möjligheten att beställa lunch och middag hemifrån när det passar er. Ni beställer själva hur många måltider och vilka dagar ni vill att det ska ingå. En måltid kostar 160 kr och där erbjuds dagens soppa, en måltid efter vad ni vill ur menyn, sallad, frukt samt ett glas röd- eller vittvin eller ett glas öl (33cl).


Gratis, trådlöst internet är tillgängligt på hotellets allmänna områden och mot en extra avgift på rummen ( 1 Euro per dag och enhet). Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det inte är möjligt att tex. streama en film.

Rums information

Små men fina rum till två personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, telefon och balkong. Badrummen har duschkabin eller badkar, toalett och hårfön.

Var uppmärksamma på att det inte går att ordna en extra säng för tre personer i ett rum. Ett barn under 12 år kan bo på ett rum med två vuxna, om barnet delar säng med föräldrarna/vuxna. 

Mat / Dryck Koncept
Frukost
Service mot kostnad

Luftkonditionering:                        Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                                       Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Internet på rummet:                       Ca. 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Palmiye Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat