• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Palmiye Beach Hotel
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Drömmer du om att bo vid Kleopatrastranden? Då är Palmiye Beach Hotel det perfekta valet. Hotellet har inte ett stort urval av faciliteter, men med hotellets fantastiska läge så är det inte heller nödvändigt. Hotellets lockande läge har både nära till strand och till centrum. Ni har goda möjligheter att få uppleva Alanya genom shopping, restauranger och barer precis utanför dörren.Dagarna kan tillbringas på en solstol på stranden, bara avbruten av ett dopp i havet då och då. Det finns också gott om möjligheter att prova på alla typer av vattensporter (mot en avgift). Hotellet har också en liten pool - observera att den ligger mellan två byggnader och att det inte är mycket sol här. Om du inte gillar att få sand mellan tårna kan du istället använda hotellets egen solterrass.Under din vistelse på Palmiye Beach är det inkl. frukost, men ni har även möjligheten att beställa lunch och middag hemifrån när det passar er. Ni beställer själva hur många måltider och vilka dagar ni vill att det ska ingå. En måltid kostar ca 160 kr och där erbjuds dagens soppa, en måltid efter vad ni vill ur menyn, sallad, frukt samt ett glas röd- eller vittvin eller ett glas öl (33cl).


Gratis, trådlöst internet är tillgängligt på hotellets allmänna områden och mot en extra avgift på rummen ( ca 1 euro per dag och enhet). Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det inte är möjligt att tex. streama en film.

Rumsinformation

Standardrum

Små men fina rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng / två enkelsängar eller en dubbelsäng och en enkelsäng / tre enkelsängar, TV, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, telefon och balkong. Badrummen har duschkabin eller badkar, toalett och hårfön.

Mat & Dryck

Frukost inkl.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                                       Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Internet på rummet:                    Ca. 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Gratis internet (Lobby) - Avstånd till Kleopatrastranden 0 m - Centrum 500 m.


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum