Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Panorama Hill

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive

Pool - Barnpool - Spa - Gratis internet - Gym

Hotell beskrivning

Panorama Hill Hotel är ett härligt 4 stjärnigt hotell, beläget centralt i Kusadasi, endast 1,5 km från centrum och ca 2 km från stranden. Hotellet är smakfullt inrett och passar alla som vill bo nära centrum med många sevärdheter men också ställer krav på hotellets standard.
 
Poolområdet är stort och luftigt, härifrån har du en fantastisk utsikt över havet och staden. Här finns det en pool och en barnpool, samt en poolbar. I SPA centret kan du skämma bort dig själv med hamam, bastu och kanske unna dig en avslappnande massage. På hotellet hittar du också ett fitnessrum samt en möteslokal med alla nödvändiga hjälpmedel.
 
Vistelsen är med All Inclusive, så det är inte allt nödvändigt att lämna hotellet när törsten eller hungern kommer men får ni lust till att utforska staden, kan ni promenera till centrum eller nyttja de offentliga bussarna, som stannar nära hotellet.
 
Trådlöst internet överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen oftast är både långsam och ostabil, det är inte möjligt att streama film eller liknande
 
Då hotellet ligger mycket centralt kan trafikbuller förekomma, speciellt på rummen utan havsutsikt.

 

 

Rums information

Standardrum
Modernt inredda rum till 2 personer med möjlighet för en extra bädd. Alla rummen innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, airconditioner, minibar (mot betalning), säkerhetsbox (mot betalning), TV, telefon och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
 
Familjerum
Modernt inredda rum för upp till 4 personer. Alla rummen består av två sovrum med en dubbelsäng i det ena rummet och två sovbäddar i det andra rummet. Däröver finns det airconditioner, minibar (mot betalning), säkerhetsbox (mot betalning), TV. Telefon och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

 


Mat / Dryck Koncept
All Inclusve
Frukost : 07:30 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
Snacks : 15:30 - 17:00
Kaffe, te och kaka : 17:00 - 18:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Bra att veta
Importerad alkohol, drycker serverade i flaska, färskpressad fruktjuice, alla spabehandlingar i Spa centret, och några faciliteter är inte inkl. I All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhus restaurangen, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettider kan ändras, utan att Mixx Travel informeras.

Panorama Hill Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat