Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Panorama Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive  

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 0 m. - Alanya Centrum 400 m.

Hotell beskrivning

Panorama Hotel är ett mycket populärt hotell av god standard, och med ett perfekt läge intill øststranden, och en kort promenad från den livliga hamnen, som är känd för sitt breda utbud av butiker, restauranger och barer.

Hotellet består av flera byggnader, varav den ena praktiskt taget ligger på stranden. Här finns en reception, bufférestaurang, en a'la carte restaurang och "Panorama Bar", som har den vackraste utsikten över havet, hamnen och borgen på klippan.

Det är lätt att ta sig till hotellet andra "filial" - bara genom att använda gångtunneln under motorvägen. Här finns de flesta av rummen, som ligger runt den stora poolen. Det finns naturligtvis också en barnpool, en poolbar, en stor trädgård och en lekplats. Under perioden från juni till september är barnklubben öppen för 4-12-åringar (personalen talar inte skandinaviska). I spaavdelningen finns det möjlighet att skämma bort sig själv och den aktiva kan spela tennis, bordtennis, biljard, eller prova olika vattensporter på den privata stranden (avgift tillkommer). Hotellets underhållningsteam organiserar underhållning för både dag- och kvällstid (under högsäsong).

Trådlöst internet finns tillgängligt i rummen och de allmänna utrymmena. Observera att Internetanslutningen kan vara instabil.

Rums information

Standardrum:

224 trevligt inredda rum (max 3 personer). Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (som innehåller vatten) och kassafack (mot avgift). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Familjerum:

10 trevligt inredda rum med plats för 4 personer. Rummen består av två rum, varje rum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (som innehåller vatten) och kassafack (mot avgift). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost : 07:00 - 10:00
Sen frukost : 10:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Snacks : 11:30 - 16:30
Kaffe, te och kaka : 16:00 - 17:00
Middag : 18:30 - 21:00
Midnattssoppa : 23:00 - 00:00
 
Pool bar : 10:00 - 00:00
Beach bar : 10:00 - 18:00
Panorama Bar : 17:00 - 00:00
 
En middag i À la carte-restaurangen ingår per person och vistelse. Reservation krävs och måste göras dagen innan.

Importerade drycker, färskpressade fruktjuicer och turkiskt kaffe ingår ej i All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhusrestauranger och barer kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel blir informerade.

Under lågsäsong kan det vara så att måltider serveras i portioner.

Panorama Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat