• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Perla Apartments
TrustYou Tooltip Text
Agia Pelagia 71500, Heraklion Crete Island, Greece
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Agia Pelagia. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

Perla Apartments är ett enkelt, familjeägt lägenhetshotell beläget i lugna omgivningar i Agia Pelagia, ca. 20 mil väster om Heraklion. Det finns inte många faciliteter här, men detta vägs upp av den vackra naturen som omger hotellet och av värdfamiljens gästfrihet.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde med solstolar och parasoller, och stranden ligger bara en kort promenad från hotellet.

 

Det finns också en poolbar och en snackbar där du kan köpa lättare måltider. Alla lägenheter är utrustade med ett litet pentry som gör att du själv kan laga lättare måltider. Det ligger en stormarknad ca. 10 m från hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Agia Pelagia är en charmig kuststad, byggd på en sluttning. Staden är därför inte lämplig för personer som har problem med att gå. I staden hittar du ett bra urval av tavernor, restauranger, souvenirbutiker och en härlig strand.

Rumsinformation

Studio

Enkla och färgglada lägenheter med ett rum för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost samt de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Enkla och färgglada lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost och de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Enkla och färgglada lägenheter med tre rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har två sovrum, alla med dubbelsäng eller två enkelsängar samt kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med kylskåp, kaffebryggare och brödrost och det mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Måltider ej inkl.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                     Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

 

 

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Snackbar - Gratis internet på allmänna områden - Strand 300m - Supermarket 10m - Lokalt centrum (Agia Pelagia) 300m - Heraklion 20km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum