• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Porto Platanias Village
GR-73014 Chania – Crete, Hellas Visa på karta
Hotellbeskrivning

Porto Platanias Village Resort är ett härligt, familjevänligt lägenhetshotell som består av flera byggnader med tre våningar. Hotellet är byggt som en traditionell kretensisk by med små, pittoreska stigar och små trädgårdar med vackra blommor. Hotellet har ett trevligt, stort poolområde med pool och barnpool och en stor solterrass. Vid poolområdet finns också hotellets restaurang och poolbar.

 

På systerhotellet Porto Platanias Beach Resort, som ligger på andra sidan vägen, kan du använda gymmet gratis. Det finns också ett spa (mot betalning) med inomhuspool och jacuzzi. Du är också välkommen att använda flera av hotellets andra faciliteter, t.ex. miniklubben och flera pooler. Här arrangerar animationsteamet aktiviteter och underhållning för både unga och gamla under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen - observera att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att t.ex. streama filmer och liknande.

 

Observera att incheckning sker vid Porto Platanias Beach Resort vid sen ankomst.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga och moderna enrumslägenheter för max 3 personer, inredda i ljusa färger. Alla lägenheter har en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga och moderna tvårumslägenheter för max 4 personer, inredda i ljusa färger. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en kombinerad vardags- och sovrumsdel med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenheterna varierar i inredning och storlek. Observera att det finns nivåskillnader och trappor i vissa av lägenheterna.

Måltider

Halvpension: Frukost och middag. Drycker ingår inte.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Internet - Strand 100 m – Platanias Centrum 200 m – Chania 12 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum