Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Primera Suite Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Wi-Fi ( Extra avgift ) -  Strand 800 m. - Alanya Centrum 600 m.

Hotell beskrivning

Primera Hotel är ett 3 stjärningt All Inclusive hotell beläget i centrala Alanya strax ovanför 25 metersgatan. Bara en kort promenad från den stora fredagsbasaren samt den lilla busstationen ”Dolmus stationen” och Alanya Centrum och dess livliga hamnområde. Det är ca 800 m till stranden och har ett bra utgångsläge om du vill komma åt både det pulserande stadslivet och strand, sol och bad med kortare avstånd.
 
Hotellet är ett enklare All Inclusive hotell med bra standard och många återkommande gäster. 2015 renoverade hotellet rummen och består utav 35 lägenhetsrum och 70 standardrum. Vill du skämma bort dig själv finns det ett litet hamam på hotellet där du kan unna dig ett turkiskt bad med peeling och massage. (Behandlingar mot extra kostnad). Hotellet har dessutom ett bordtennis bord, dart och biljard (extra) som ni kan utnyttja.


På området finns en större pool med en vattenrutschkana och en barnpool. Primera Hotel har ingen egen strand, men arrangerar en gratis strandbuss som går till Havana Beach på Kleopatra stranden. Här kan ni hyra solstolar och parasoll på stranden, eller vid deras pool. Du har också möjlighet till att prova på diverse vattensporter, såsom jet-ski och åka bananbåt (mot extra kostnad). Det är ingen All Inclusive på stranden, mat och dryck går att beställa, men kostar extra.


Du har möjlighet att använda dig utav hotellets Wi-Fi i de allmänna utrymmena och på rummen (anslutningen kan vara instabil).

Service mot kostnad

  • Bastu, turkiskt bad & massage
  • Biljard, bordsfotboll och pingis
  • Telefon och fax 
  • Solstol på strand
  • Tvättservice

Faciliteter utan extra kostnad
  • ​Solstol och parasoll vid pool
  • Wi-Fi
  • Barnstol och spjälsäng
  • Dart och strandvolleyboll
  • Kvällsunderhållning
 

Rums information

Standardrum:
Rummen är ljusa och inredda med varma brun/guldiga toner, somliga med laminat golv och vissa med klinkergolv. De är utrustade med en dubbel- eller två enkelsängar samt bäddsoffa och möjlighet till ytterligare en extrasäng, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (tom), och kassaskåp (extra avgift). Alla badrum har toalett, duschkabin och hårfön.
 
Familjerum:
Inredda som standardrummen men har en dubbel- och en enkelsäng, eller tre enkelsängar samt bäddsoffa och möjlighet till ytterligare en extrabädd.
 
Rummen städas varje dag, handdukar byts var 2:a dag och sängkläder var 3:e dag.

Mat / Dryck Koncept
Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Te/kaffe/kaka : 15:00 - 16:00
 
​I restaurangens bar kan ni hämta all alkohol, läsk, vatten och varma drycker. Högsäsong: 10:00 - 23:00 -  Lågsäsong: 10:00 - 22:00.

Observera att imprterade drycker, cocktails, glass och inte ingår i All Inclusive - konceptet. All Inclusive ingår ej på stranden och i minimarketen är det självkostnadspris.

Primera Suite Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat