Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Radisson Blu Resort & Spa

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Radisson Blu Resort & Spa är ett exlusivt hotell med förtrollande utsikt över det egeiska havet, bara 5 km från den charmerande semesterorten Cesme. Hotellet rekommenderas till alla som önskar en semester i lyx, där du kan slappna av och njuta av omgivningarna.

 

På hotellet finns ett stort poolområde som har två pooler direkt nere vid den privata stranden. I ”Dulcis Thermal Spa & Hammam” finns en stor inomhus pool, flera thermal bassänger, turkist hamam och hela 21 behandlingsrum och ett fitnesscenter.

 

Man äter gott på Radisson Blu Resort & Spa! Frukost och kvällsmat serveras i buffetresturangen, och är inkluderat i resans pris. Efter middagen kan du sätta dig på terassen och njuta av en god drink, och titta på den fantastiska utsikten och havet.

 

Trådlöst internet finns på hela hotellet. Tänk på att förbindelsen kan vara långsam och ostabil, och att det inte går att streama film etc 


Var uppmärksam på att guideservice inte finns i Cesme. Våra guider finns i Kusadasi och kan nås på telefon.

 

Utomhus resturanger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda i lågsäsong.

Öppningstiderna kan ändas utan att Mixx Travel får information om detta.

 

Rums information

Standard rum

 

Moderna rum för 2 personer med möjlighet till att sätta in en extrabädd. Alla rummen har dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd aircondition, mini kylskåp, förvaringsbox (mot betalning), TV, vattenkokare, och fransk balkong. Badrum med duschkabin/badkar, toalett och hårfön.

 

Superior rum

 

Moderna rum för 2 personer med möjlighet till att sätta in en extrabädd. Alla rummen har dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd aircondition, mini kylskåp, förvaringsbox (mot betalning), TV, vattenkokare, och balkong. Badrum med duschkabin/badkar, toalett och hårfön.

 

Premium rum

 

Moderna rum för 2 personer med möjlighet till att sätta in en extrabädd. Alla rummen har dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd aircondition, mini kylskåp, förvaringsbox (mot betalning), TV, vattenkokare, och balkong med delvis havsutsikt eller utsikt mot poolen. Badrum med duschkabin/badkar, toalett och hårfön. 

Radisson Blu Resort & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat