Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Remi Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Pehlivan Sk. No:10, 07400
Se karta

Remi Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet 
Avstånd till Kleopatrastranden 150 m. - Alanya centrum 500 m.


Hotell beskrivning

Remi hotell är ett bra hotell, med det perfekta läget. Här bor du mitt i centrum och bara 150 meter till Kleopatra stranden. Här finns en bra atmosfär samt fina faciliteter för både vuxna och barn.Solen kan ni njuta av vid det lilla poolområdet med pool, barnbassäng och solterrass med både solsängar och parasoller. Ni kan även skämma bort er i hotellets egna spacenter med hamam, ångbad, bastu och massage (alla behandlingar är mot en avgift).  Ni finner även ett litet fitnessrum med utrustningar, en liten kiosk, frisör, möteslokal och biljard.


Hotellet erbjuder ett all inclusive koncept, samtliga måltider serveras i deras buffétrestaurang. I närområdet finner ni också ett stort utbud av restauranger och caféer.


Trådlöst internet är tillgängligt på hela hotellet . Var uppmärksam på att förbindelserna är både långsamma och ostabilt, därav är det inte möjligt att tex. Streama en film.

Rums information

Standardrum
Smakfullt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rummen innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, Tv, telefon, AC, minibar, säkerhetsbox (Extra avgift) och en balkong. Badrummet har en duschkabin, toalett och hårtork. Handikappanpassade rum är tillgängliga så fråga vid beställning.

Mat / Dryck Koncept
Frukost : 07:30 - 09:00
Sen frukost : 09:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Kaffe, te och kaka : 16:00 - 17:00
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 23:00
 


Bra att veta:
- Importerat alkohol, dricksvaror serverat i flaska, färskpressad juice, glass , behandlingar i spaet och frisör besök är inte inkluderade i all inclusive konceptet
- Utomhus restaurang, barer, pool och andra aktiviteter kan vara stängt under lågsäsongen. Öppningstiderna kan ändras, utan att Mixx Travel blivit informerad om det.

Remi Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat