• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Risus Park Hotel
Cumhuriyet, Sanat Okulu Cd. No:24, 07425 Alanya/Antalya Visa på karta
Hotellbeskrivning

Risus Park Hotel är ett fint mellanklasshotell med ett bra läge i den östra delen av Alanya, ca. 2,6 km från Alanyas livliga centrum. Hotellet är ett bra och prisvärt val för alla som inte behöver många faciliteter men vill bo relativt nära både stad och strand.

Här är ett mindre poolområde med barnpool, pool och vattenrutschbana som är öppen några timmar om dagen. Den barnvänliga östra stranden ligger ca. 150 m från hotellet. Hotellet har också ett eget litet turkiskt bad, där du kan bli skrubbad och masserad enligt alla konstens regler. Observera att alla behandlingar är mot en avgift.

För de mindre barnen finns det en miniklubb som organiserar lekar eller visar filmer några timmar om dagen. Det finns ocskå en liten lekplats.

Under högsäsong arrangerar hotellet underhållning vissa kvällar i veckan.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i rummen. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum:
Enkla men snyggt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

OBS: Observera att vissa ekonomirum inte har balkong.


Stort standardrum:
Enkla men trevligt inredda rum för max fyra personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng och två enkelsängar / två dubbelsängar / fyra enkelsängar, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

Mat & Dryck

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 09:30

Sen frukost

19:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:30 – 24:00

Pool Bar

11:00 – 22:00

 

 

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, snacks, importerade drycker ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Pool, vattenrutschbana, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Vattenrutschbana - Gratis internet - Alanya 2,6 km - Östra stranden 150 m
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum