Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Risus Park Hotel

Turkiet / Antalya-området
Cumhuriyet, Sanat Okulu Cd. No:24, 07425 Alanya/Antalya
Se karta

Risus Park Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Risus Park Hotel är ett fint mellanklasshotell med ett bra läge i den östra delen av Alanya, bara ca. 1,5 km från Alanyas livliga centrum. Hotellet är ett bra och prisvärt val för alla som inte behöver många faciliteter men vill bo relativt nära både stad och strand.

Här är ett mindre poolområde med barnpool, pool och vattenrutschbana som är öppen några timmar om dagen. Den barnvänliga östra stranden ligger ca. 150 m från hotellet. Hotellet har också ett eget litet turkiskt bad, där du kan bli skrubbad och masserad enligt alla konstens regler. Observera att alla behandlingar är mot en avgift.

För de mindre barnen finns det en miniklubb som organiserar lekar eller visar filmer några timmar om dagen. Det finns ocskå en liten lekplats.

Under högsäsong arrangerar hotellet underhållning vissa kvällar i veckan.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i rummen. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum:
Enkla men snyggt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

OBS: Observera att vissa ekonomirum inte har balkong.


Stort standardrum:
Enkla men trevligt inredda rum för max fyra personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng och två enkelsängar / två dubbelsängar / fyra enkelsängar, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 09:30

Sen frukost

19:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:30 – 24:00

Pool Bar

11:00 – 22:00

 

 

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, snacks, importerade drycker ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Pool, vattenrutschbana, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Risus Park Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat