Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Royal Garden Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Çarşı, Güçoğlu Sokak 5/A, 07490 Alanya/Antalya
Se karta

Royal Garden Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Royal Garden Beach (tidigare Royal Garden Select & Suite) är ett härligt 5-stjärnig resort som ligger i Konakli, ca. 14 km från Alanya. Hotellet rekommenderas för alla som vill bo på ett stort hotell med många faciliteter och aktiviteter för både barn och vuxna.
 
Hotellet är perfekt för alla vattenglada! Här finns pooler för alla åldersgrupper, och särskilt området med vattenrutschbanor blir snabbt en hit för barnen och alla som gillar fart och fläkt. Om du föredrar sand och saltvatten är det direkt tillgång till hotellets privata strand. Här kan du njuta av solen på en solstol, simma i Medelhavet och prova på olika typer av vattensporter.
 
I Spa Centret kan du skämma bort dig själv dig medan de minsta barnen träffar nya vänner i miniklubben (här talas inte skandinaviska) eller på lekplatsen. Om formen ska bevaras under semestern kan detta göras i gymmet. Hotellets eget animationsteam organiserar aktiviteter och tävlingar på dagen och underhåller med fantastiska shower på kvällarna.

Hotellet består av två huvudbyggnader och en sidobyggnad. Observera att du måste korsa en mindre väg för att komma från sidobyggnaden till huvudbyggnaden.

Konakli är en liten semesterstad med ett bra urval av affärer och restauranger. Om du vill uppleva den populära semesterstaden Alanya kan du enkelt ta bussen hit.

Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och patisseriet, samt på hotellets andra områden mot en avgift. Observera dock att anslutningen ofta är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum:
Elegant inredda rum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 
Premium Standardrum:
Elegant inredda rum för två personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 
Familjerum:
Elegant inredda rum för fyra personer. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten / läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Frukost

07:00 - 10:00

Lunch

12:30 - 14:00 

 Middag

19:00 - 21:00

 Midnatts Snack

23:00 - 07:00

Snack Bar

10:00 - 17:00

 Turkiska pannkakor

11:00 - 16:30

 Patisserie

11:00 - 17:00 A'la Carte - En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord! (1. maj – 31. oktober)

 

 La Pergola - Italiensk

 19:00 - 21:00

 Lagos – Fisk och skaldjur

 19:00 - 21:00

 Sakura - Kinesisk

 19:00 - 21:00

 Anatolian - Turkisk 

 19:00 - 21:00Barer

 

Lobby Bar

 10:00 - 24:00

Pool Bar

 10:00 - 24:00

Beach Bar

 22:30 - 00:30

 Disco Bar

 22:30 – 24:00

 Night Bar

 00:00 – 07:00Utvalt importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, alla behandlingar i Spa Center, motoriserade vattensporter och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

Vattenparken med vattenrutschbanor är öppen under perioden 10-12 och 15-17, från 1 maj till 31 oktober.

Strandhanddukar tillhandahålls för en deposition.
 
Ingen alkoholservering för personer under 18 år.
 
Buller från hotellets disco-bar och aktiviteter / underhållning kan förekomma.

Utomhusrestauranger, barer, simbassänger och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Royal Garden Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat