• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Sandy Suites
Galatas 731 00 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Sandy Suites är ett enkelt men mysigt lägenhetshotell som ligger i Kalamaki. Hotellet är en riktigt bra utgångspunkt för alla som vill bo både nära stranden och samtidigt få möjlighet att komma till Chanias mysiga centrum på kort tid.

 

Här finns ett trevligt poolområde med pool, barnpool och en trevlig solterrass med solstolar och parasoller. Det finns också en liten pool och snackbar som serverar både kalla drycker och lättare måltider.

 

En kort promenad från hotellet finns ett bra urval av mysiga tavernor och några butiker. Om du vill besöka Chania kan du enkelt ta dig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna områden. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Snyggt inredda lägenheter med ett sovrum för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Snyggt inredda lägenheter med två sovrum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, luftkonditionering (mot avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Måltider ej inkluderat.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:  Ca 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info
Lägenhetshotell - Pool - Barnpool - Gratis internet på allmänna områden - Strand 200m - Lokalt centrum (Kalamaki) 150m - Chania 4km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum