• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Seaden Quality Resort & Spa
Side Mah. Bingeşik Mevkii Visa på karta
Hotellbeskrivning

Seaden Quality Resort är ett nybyggt och lyxigt hotell beläget ca 3 km utanför den mysiga semesterorten Side. Här bor du och familjen med direkt tillgång till hotellets privata strand och med Ultra All Inclusive bor ni bekvämt och kan lämna vardagsstressen hemma.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med pool, barnpool och solstolar och parasoll. Härifrån har du direkt tillgång till stranden där du kan koppla av i solen, bada i Medelhavet och prova på roliga vattensporter (avgifter tillkommer).

 

Alla barn i åldern 4-10 kan roa sig i miniklubben som anordnar roliga aktiviteter och minidisco (ej skandinavisktalande personal). Under högsäsong arrangerar hotellets eget animationsteam roliga aktiviteter som t.ex vattengympa och olika tävlingar och lekar. När mörkret faller så bjuds det på underhållning för hela familjen. 

 

Hotellets härliga spa-avdelning erbjuder hamam, bastu, olika massagebehandlingar och skönhetsbehandlingar (mot betalning). Här finns också en inomhuspool och ett fitnesscenter. Om du vill upptäcka området utanför hotellet kan du enkelt ta dig till Sides centrum med buss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller öl, vatten och läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Junior Suite

Snyggt inredda rum för 3 vuxna och 1 barn. Rummen har två separata sovrum som är åtskilda av en skjutdörr.  Rummet innehåller en dubbelsäng och två extrasängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller öl, vatten och läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum Deluxe

Snyggt inredda rum för 3 vuxna och 1 barn. Rummen har två separata sovrum som är åtskilda av en skjutdörr. Rummet innehåller en dubbelsäng och två extrasängar. Dessutom innehåller rummet TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller öl, vatten och läsk), kassafack och två balkonger. Två badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Ekonomirum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, vattenkokare, minibar (innehåller öl, vatten och läsk), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Glass

12:30 – 14:30 och 10:00 - 18:00

Snacks

12:30 – 15:30

Middag

19:00 – 21:30

Våfflor

15:30 – 17:00

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 23:59

Q Bar

16:00 – 23:59

KaQa Bistro

00:00 – 10:00

Swim Up Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 19:00

RoQa Bar

12:30 – 17:00

Moonlight Bar

10:00 – 23:59

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

À la carte restauranger  - Ett besök i en restaurang per vistelse inkluderat. Reservation krävs.

 

MusQuat, Qarpaccio, SumaQ                    19:00 – 21:30

 

Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad juice, specialkaffe och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Hög musik från animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Ultra All Inclusive - Direkt tillgång till strand – Side 3 km – Manavgat 7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum