Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Semiz Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Semiz Apart Hotel är ett mysigt  lägenhets hotel i Oba. Hotellet är utav äldre datum men väl underhållet. Det perfekta läget med  nära till både stad och strand, och den välkomnande personalen uppväger att det inte finns så många faciliteter. Du hittar ett stort utbud av affärer och restauranger mycket nära hotellet, och Alanya centrum är lätt att nå med lokal buss.

 

Här finns ett mindre poolområde med pool och barnpool samt en mysig restaurang. Stranden ligger bara 70 meter från hotellet, där du kan använda solstolar och parasoll gratis. Du kan också prova flera olika typer av vattensporter (mot extra betalning).

Trådlöst internet finns tillgängligt. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer och liknande.

Rums information

Lägenhet 2 sovrum

Trevligt, enkelt inredda lägenheter med två sovrum för högst 4 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sov och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna har ett kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, telefon, TV, luftkonditionering (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Värdeskåp  för att förvara värdesaker kan hyras i receptionen.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Semiz Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat