• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Sonio Beach Hotel
Platanias Chania Crete GR 73014 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Sonio Beach är ett charmigt familjeägt lägenhetshotell i den populära semesterorten Platanias. Hotellet är välskött och mysigt, och många stamgäster återkommer år efter år. Det svensk-grekiska värdparet är mycket välkomnande och gör allt för att alla gäster ska känna sig välkomna. Här bor du några steg från stranden och med ett stort urval av tavernor, butiker och nattliv precis utanför dörren.

 

Här finns ett trevligt poolområde med pool med barnsektion och solstolar och parasoller, samt en mysig, skuggig trädgård där du kan söka skydd från solen. Hotellet har också en populär restaurang med vacker havsutsikt. Här har de underhållning i form av musik och grekisk dans några gånger i veckan under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum

Snygga och ljusa lägenheter med ett rum för högst 2 vuxna och 1 barn. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.


Studio

Snygga och ljusa lägenheter med ett rum för 3 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändigaste köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga och ljusa lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

Måltider

Måltider ej inkl.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool med barnsektion – Trädgård – Bra restaurang - Gratis internet
Strand 10 m – Lokalt centrum (Platanias) 500 m – Chania 10 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum