Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Sueno Golf Belek

Sök pris på lediga rum
Info

Välj mellan antingen 3 greenfees eller obegränsat spel under en veckas tid!

Hotell beskrivning

Sueno Golf Hotels

Med endast 30 km till flygplatsen, vanligtvis generösa vädergudar, golfbanorna precis utanför dörren och ett hotell ett stenkast från havet som håller absoluta toppstandard, så finns det inte så mycket mer att önska sig som golfare.
Klubbhuset ligger endast en hissresa bort från hotellets lobby, och utanför väntar två stycken 18-hålsbanor, (Pines & Dunes).

Mellan golfrundorna finns här gott om annat att sysselsätta sig med. Till exempel finns här tennisbanor, biljardbord, biograf, basketplan, gym och ett spacenter med bastu som erbjuder diverse hamam och massage behandlingar mot betalning.
Hotell har även sitt eget animationsteam som arrangerar aktiviteter som vattengymnastik, aerobics och en massa annat. Under kvällarna sätts det också upp diverse shower på hotellets scen.

Här finns både inomhus och utomhuspool, så oberoende av väder och vind så kan du alltid ta dej ett skönt dopp.
Hotellets strand ligger precis i anslutning till hotellet och är 220 meter lång, här finns även områdets största pir, som breder ut sig över hela 1800 kvadratmeter.
Här finns självklart solstolar och parasoll att låna, och strandhanddukar hämtar man ut i hotellets lobby.

 

Golfbanorna:


Dunes -  Den lite lättare av de två banorna, med 5300 meter så ligger banans par på 69 slag. Relativt korta hål, trevlig och öppen layout, men här finns många förrädiska doglegs och svåra vinklar för inspel, så man måste hålla huvudet kallt under hela rundan.

 

Pines – En par 72 bana på 6413 meter som bjuder upp till utmaningar även för rutinerade spelare.
Med många långa hål så går det inte att hålla igen allt för mycket i utslagen, det gäller dock att placera sig taktiskt inför nästa slag, då många av fairwaysen är kulliga och omgivna av skog.

https://golf.sueno.com.tr/golfclub/pinesdunes/

 

 

Golfpaket:

Paket A – 3 rundor på Pines & Dunes

Paket B – obegränsat antal rundor på Pines & dunes

 

 

Koncept:

Till Sueno Golf hotel så reser du med all inclusive, vilket innebär att du inte behöver lägga tid och energi på att fundera var och hur nästa mål skall inmundigas.
På hotellet så hittar du ett flertal restauranger och barer som är inkluderade i all inclusive konceptet.
Inkluderat i priset är alltså frukost, lunch, middag, dryck och diverse snacks som finns tillgängligt mellan de större måltiderna. 

 

Standardrum med landutsikt:

Standardrummen på Sueno golf hotel är mellan 30-35 kvadratmeterstora och anpassade för 2 personer.
Dom är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, balkong, A-C, TV, minibar, säkerhetsbox och telefon, trådlöst internet finns också tillgängligt i samtliga rum, var dock uppmärksam på att anslutningshastigheten oftast inte lever upp till standarden vi är vana med hemma.
I badrummen så finns där badkar, dusch och hårtork.

Sueno Golf Belek Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat