Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

SUN CLUB SIDE HOTEL

Sök pris på lediga rum
Highlights

Mysigt 4-stjärnigt hotell med super läge, nära både stranden och staden.

 

Sun Club Side är ett mysigt hotell för par och familjer, beläget cirka 2 km från Sides charmiga "gamla stan". Hotellet renoverades år 2014, och är ljust och inbjudande.

Info

All Inclusive

Pool - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Wi-Fi - Strand 100 m. - Side centrum 2 km.

Faciliteter

Sun Club Side är ett mysigt hotell för par och familjer, beläget cirka 2 km från Sides charmiga "gamla stan". Hotellet renoverades år 2014, och är ljust och inbjudande.

Hotellet består av flera byggnader, allt i 2 våningar. Här finns ett stort poolområde med en pool med vattenrutschbana, barnpool och en solterrass med solstolar och en poolbar. Hotellets restaurang ligger på första våningen och du tar dig dit genom trappor. För de yngsta finns en miniklubb (4-12 år - personalen pratar inte skandinaviska), där verksamheten organiseras ett par timmar varje morgon och eftermiddag och det finns även en lekplats. Det finns också ett litet spa, där du hittar ett gym, ett turkiskt bad och massage (behandlingar mot en extra avgift).

Sun Club Side ligger bara 100 meter från havet och 350 meter från sin egen strand, där solstolar och parasoller är gratis för hotellets gäster. Det finns ett litet urval av butiker precis utanför hotellet. Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Anslutningen kan vara instabil. Under högsäsongen anordnar hotellet aktiviteter och underhållning.

Service mot kostnad
  • All dryck efter 23:00
  • Safetybox - 1,5£/dag
  • Importerad dryck, turkiskt kaffe och cocktails,
  • Tvättavgift av strandhanddukar

 

Faciliteter utan extra kostnad

  • Turkiskt bad (10:00-12:00 & 14:00-16:00)
  • Solstol och parasoll vid både pool och strand
  • Wi-Fi
  • Strandhanddukar (deposition på 10£, vid tvätt av handduk tillkommer avgift)
  • Volleyboll och dart

 

Rumsbeskrivning

 

Standardrum:

130 elegant inredda rum, utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (innehåller vatten vid ankomst, fylls mot betalning), kassafack (extra avgift) och balkong (rum på bottenvåningen med terrass). Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum:

14 elegant inredda familjerum, som består av ett stort rum möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en våningssäng, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (innehåller vatten vid ankomst, fylls mot betalning), kassafack (extra avgift) och balkong (rum bottenvåningen med terrass). Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

 

 

All Inclusive


Frukost 7:30 - 10:00

Lunch 12:30 - 14:00

Kaffe, te och kaka 16:00 - 17:00

Middag 19:00 - 21:00

 

Poolbar 10:00 - 23:00 (all inclusive, efter 23:00 mot avgift)
Importerade drycker, färskpressad juicer och turkiskt kaffe ingår ej i All Inclusive konceptet. All Inclusive är inte tillgänglig på hotellets strand.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Drycker serveras i plastglas.

Utomhusrestauranger och barer kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel är informerade. Under lågsäsong kan det vara så att måltider serveras i portioner.

SUN CLUB SIDE HOTEL Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat