• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Sunway Apart
TrustYou Tooltip Text
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Hotellbeskrivning

Sunway Apart är ett mindre, enkelt och mysigt lägenhetshotell, beläget i ett område som i flera år har varit mycket populärt bland skandinaver. Här bor ni precis vid marknadshallarna, där ni varje dag kan köpa färsk frukt och fisk, och hotellet ligger dessutom ca 10 minuters promenad från den berömda Kleopatrastranden. Här finns ett poolområde med solterrass som är utrustat med solstolar och parasoll, vattenrutschbanor och en barnpool för de yngre. Här finns också en bar och restaurang, där ni har möjligheten att bland annat köpa frukost om ni inte vill tillaga det själva.Alanya centrum ligger endast 1,5 km från hotellet och ni kan antingen ta en kort promenad dit, eller ta en lokalbuss som stannar precis utanför hotellet. I anslutning till hotellet ligger en av områdets mest besökta restauranger, där serveras det inte bara god mat, utan det är också något av en mötesplats för skandinaviska turister, till stor del för att de visar skandinavisk TV. Trådlöst internet finns på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vara mycket långsam och ostabil, samt att det inte är möjligt att streama film eller liknande.


Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.


Rumsinformation

Tvårumslägenhet

Smakfullt inredda tvårumslägenheter för 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med kokvrå och de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med danska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.


Trerumslägenhet

Smakfullt inredda trerumslägenheter för 5 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med kokvrå och de nödvändigaste köksredskapen, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, TV (med danska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.

Mat & Dryck

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                     Ca. 7 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                     Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Internet på rummet:                   Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Internet (mot avgift)
Avstånd till Kleopatrastranden 800m - Alanya centrum 1,5km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum