• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya Visa på karta
Hotellbeskrivning

Sunlight Garden Hotel är ett trevligt hotell med ett bra läge i Side. Hotellet består av 29 mindre trevåningsbyggnader omgivna av en härlig, frodig trädgård. Vistelsen är med  Enkel All Inclusive så du behöver inte lämna hotellet när du blir hungrig.

 

Hotellet har två pooler, två separata barnpooler och en pool med vattenrutschbanor. Poolområdena är mysiga, omgivna av palmer och frodiga blommor och naturligtvis solstolar och parasoller som är gratis att änvända av hotellets gäster. Om du föredrar sand och saltvatten ligger stranden ca. 500 från hotellet, och under högsäsong ordnar hotellet en gratis transferservice tre gånger om dagen.

 

I miniklubben, där det också finns en lekplats, kan alla barn i åldern 4-12 träffa nya vänner. Här är det öppet några timmar varje morgon och eftermiddag. Under tiden kan de äldre barnen tävla i bordtennis eller biljard. På hotellet finns det också ett litet hamam och möjligheten till en trevlig, avkopplande massage (mot en avgift).

 

 Observera att hotellet inte har någon hiss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Tvårumslägenhet

Snyggt inredda lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller telefon, TV, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), vattenkokare, minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Snyggt inredda trerumslägenheter för högst 6 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller telefon, TV, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), vattenkokare, minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

Enkel All Inclusive

 

 

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Glass

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, cocktails, färskpressad juice och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteservering, bar, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter ständig användning. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler - Barnpool - Vattenrutschbana - Gratis internet
Strand ca. 500 m – Side centrum ca. 2 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum