Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Titanic Deluxe Belek

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Ultra All Inclusive - 7 Pool - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Internet - Strand 1 km. - Belek centrum 5 km. - Antalya centrum 40 km.

Hotell beskrivning

Lyxhotell med kryssningskänsla 40 km från Antalya centrum och nere vid sin privata sandstrand. Här känns det som om du lever på ett gigantiskt kryssningsfartyg då personal och inredning är hämtade från filmen Titanic. Poolområdet är över 5000 m2 stort och har många pooler för stora och små samt ett lekfullt vattenland med rutschkanor. Stranden är bredd och har ett stort utbud av vattensporter. Det lyxiga spaet erbjuder aromaterapi, massage och balinesisk massage. För barn finns det lekplats, minklubb och vattenland. Varje dag anordnas aktiviteter för vuxna och barn. Flera restauranger och barer av hög kvalitet på området.

Faciliteter: Spa, Bastu. Bordtennis, Tennis, Volleyboll, Mini fotboll, Fotbollsplaner, Basketplan, Gym, Bowling, Biograf, Aerobics, Frisör, Butiker, Nattklubb, Underhållningsprogram, Gratis Internet

Rum: Stora rum med egen balkong som har solstolar. Två enkelsängar eller en stor dubbelsäng, vattenkokare, satellit-tv, minibar, heltäckningsmatta. Badrum med dusch och hårfön.

Titanic Deluxe Belek Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat