Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Titanic Deluxe Belek

Sök pris på lediga rum
Mat / Dryck Koncept

 

Ultra All Inclusive

 

Buffet restaurant Hotellets "huvudrestaurang" är indelad i flera avdelningar, med olika teman

Frukost

:

07:00 - 11:00

Lunch

:

12:30 - 14:30

Middag

:

19:00 - 21:30

Midnatts snack

:

00:00 - 03:00


 

A’la carte restauranter - reservation krävs

La Paglia

:

19:00 - 23:00

Okeanos

:

19:00 - 23:00

Hasir

:

19:00 - 23:00

 

Beef Grill Club

:

19:00 - 23:00 – mot extra betalning

Boat Dinner

:

19:00 - 23:00 – mot extra betalning

Cabana Dinner

:

19:00 - 23:00

 


OBS: Bokning krävs i alla A'la carte restauranger. Ingen tillgång i badkläder, shorts, top etc..

 

Barer

Lobby Bar

:

24 Timmar

Irish pub

:

09:00 - 01:00

Pattiserie

:

09:00 - 23:00

Kaffe og te

:

09:00 - 00:00

Centric pool bar

:

09:00 - 00:00

Comfort pool bar

:

09:00 - 00:00

Aqua pool bar

:

09:00 - 19:00

 


Utvalda importerade alkoholer (inklusive champagne och vin), drycker  som serveras i flaska, färskpressad fruktjuice, måltider i A'la carte-restaurangerna, behandlingar i spa-centrum, vattensporter, tennisracket uthyrning och bollar och vissa faciliteter ingår inte  i Ultra All Inclusive-konceptet.


Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.


Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Men var medveten om att internetanslutningen kan vara både långsam och instabil och att det sällan är möjligt att streama filmer etc.


Utomhus restauranger, barer och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blivit informerade.

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong. Inomhuspoolen är öppen under vintermånaderna.

 

Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis internet - Strand 1 km. - Belek centrum 5 km. - Antalya centrum 40 km


Hotell beskrivning

Observera att Mixx Travel inte har guider i Belek. Våra guider i Alanya kan kontaktas via telefon.


Titanic Belek Deluxe är ett lyxhotell. Här skall du bo om du ställer stora krav på hotellet, vill ha tillgång till en mängd aktiviteter och faciliteter och uppskattar att bo i natursköna omgivningar.


Hotellet ligger vid golf mekkan Belek, som - förutom de internationellt kända golfbanorna - är känd för sin vackra natur, den vackra stranden och de lugna omgivningarna. Titanic Belek Deluxe rekommenderas både för familjer med barn och för par som vill hänge sig i läckra omgivningar. Här har du allt inom räckhåll, och det är inte alls säkert att du vill lämna hotellet under din semester.

 

Här hittar du inte mindre än 7 olika pooler, inklusive en utomhus saltvattenpool, 2 inomhuspooler, en "Aqua pool" för vuxna och äldre barn med 4 vattenrutschbanor. Det finns naturligtvis också pooler för de minsta barnen, varav en med vattenrutschbanor. I hotellets miniklubb (här talas inte skandinaviska) organiserar personalen roliga aktiviteter såsom ansiktsmåleri, mini-disco och diverse shower som barnen själva har möjlighet att delta i. För de vuxna kommer spa-centret förmodligen att vara det stora draget: turkiskt bad, ångbad och flera sorts bastu är alla faciliteter som hotellets gäster kan använda fritt. Om du vill avsluta med en trevlig massage, eller att "skrubbas" som är den den stora guldmedaljen i det turkiska badet eller få gjort håret, är detta möjligt mot betalning.


Det svåraste beslutet du måste ta är var du skall äta nästa måltid på dagen. Lyckligtvis finns det många möjligheter att hålla sig i form: 2 gym, 7 tennisbanor, basket och beachvolleybanor och dagliga aktiviteter som danslektioner och vatten aerobics.

Rums information

Standardrum:
Lyxiga rum, alla möblerade med en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, telefon, platt-TV, kassaskåp, minibar, centralt kontrollerad luftkonditionering, trådlöst internet och balkong. Badrum med dusch, toalett, toalett och hårtork.


Familjesvit:
10 lyxiga familjerum med 2 sovrum och 2 badrum. Rummen är inredda med respektive en dubbelsäng och 2 enkelsängar, telefon, två plattskärms-TV, värdeskåp, minibar, centralt styrd luftkonditionering, vattenkokare, trådlöst internet och balkong eller terrass trädgård eller havsutsikt. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork.

Titanic Deluxe Belek Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat