• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Tropic On The Beach Hotel
Hotellbeskrivning

Tropic On The Beach är ett enkelt hotell med bra stämning som består av fem byggnader. Hotellet har ett perfekt läge precis vid stranden i Side och hit återkommer gästerna år efter år.

 

Här finns ett litet men mysigt poolområde med plats för både långa dagar i solen och svalkande dopp i poolen. Runt poolen finns solstolar och parasoll och för de yngsta gästerna finns en barnpool att plaska i. Här finns också en poolbar där du kan köpa frukost och enklare rätter om hungern skulle smyga sig på.

 

Hotellets restaurang ligger alldeles intill strandpromenaden och är en populär mötesplats även för gäster utifrån. Höga ljud i form av musik och folkliv från närliggande barer, trafik och hotellets egna restaurang kan uppstå.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets restaurang och i rummen mot en kostnad. Tänk på att anslutningen både är instabil långsam och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att transferbussen inte kan köra hela vägen till hotellet och man får räkna med att gå med sitt bagage ca. 50-200 meter beroende på framkomligheten. Var uppmärksam på att hotellet inte har någon hiss och att trappor och nivåskillnader finns.

Rumsinformation

Ekonomirum

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en hopfällbar extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Lägenhet

Trevligt inredda enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Trevligt inredda, lite större enrumslägenheter för 2 personer med möjlighet för en hopfällbar extrabädd för ett barn. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum i två våningar för 4 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett pentry med den mest nödvändiga köksutrustningen, kokplatta, vattenkokare, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Restaurang – Bar – Internet mot kostnad - Avstånd till strand 20 m – Side centrum 1 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum