Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Villa Moon Flower Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Ingen Pension 

 2  Pooler - Barnpool - Bar  - Restaurang

Wi-Fi ( Extra avgift ) - Strand 1,2 km. - Centrum 50 m

Hotell beskrivning

Villa Moon Flower är ett fint lägenhetshotell, centralt beläget i Alanya centrum. Här finns det både en-, två- och trerumslägenheter och är därför perfekt när man reser som ett par, med vänner eller familj. Här finns det en lägenhet som passar just era behov.

Hotellet har 2 pooler - en med flera vattenrutschbanor, en separat barnpool och en lekplats för de minsta. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan. Det är ca 1,2 km stranden

 

Står det shopping på schemat så kan ni knappt bo mer centralt. På endast några minuter kan ni ta en promenad till Sevket Tokus Cad. – Mer känd som ”25 meters gatan”- Där hittar du ett stort urval av både butiker och lokala restauranger. Bazaar området och hamnen är ca 10 minuter gångväg från hotellet. Stadsbussens enda station är endast minuten från hotellet och härifrån kan ni själva ta er på upptäcktsfärd i området.

 

Trådlöst internet i allmänna utrymmen och i lägenheterna mot betalning.  Var uppmärksam på att anslutningen ofta är både långsam och instabil, så det är inte möjligt att streama filmer eller liknande.

Service mot kostnad
 • Affärer, minimarket, frisör, fotograf, läkare
 • Poolbar
 • Tvättservice
 • Barnvagn och bebisstol till rum
 • Safetybox
 • Spelrum med exempelvis billjard, airhockeym playstation och bordsfotboll.

 

Faciliteter utan extra kostnad

 • Solstol och parasoll vid pool
 • Spjälsäng på rum
 • Parkering
 • Reception dygnet runt
 • Barnstol i restaurang
Rums information

Enrumslägenhet 25m​2

Ett härligt rum för 3 personer. Alla lägenheterna kommer med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, ett kök med det mest nödvändiga, TV, luftkonditionering, kassaskåp (mot betalning) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 35m​2

En fin två rumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheterna är möblerade med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller ett kök med de mest nödvändiga, luftkonditionering, kassaskåp (mot betalning) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet 45m2

Snygg trerummare för 5-6 personer. Alla lägenheterna kommer med ett kombinerat sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna innehåller ett kök med de mest nödvändiga, luftkonditionering, kassaskåp (mot betalning) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat koncept
Frukost : 08:00 - 10:00
Middag : 19:30 - 21:30
À la carte restaurang : 08:00 - 22:00
Bar : 10:00 - 00:00
Hotellfunktioner

Avstånd till Centrum: 500m

Avstånd till strand: 1,2 km. Gratis shuttlebus

Reception: Dygnet runt

Hemsida: www.villamoonflower.com

Kreditkort: Visa/ Mastercard / Amex

Djur: Ej tillåtna

Villa Moon Flower Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat