Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ozlem Garden Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 All Inclusive 

Pool - Restaurang - Bar

Gratis Wi-Fi - Strand 50 m. - Side centrum 1,5 km.

Hotell beskrivning

Hotel Özlem Garden är ett mindre hotell som ligger precis intill stranden, och bara 500 meter från Sids mysiga, historiska centrum. Det finns inte många faciliteter här, men det kompenseras av den mysiga atmosfären, de vackra omgivningarna och det goda läget.


De flesta hotellrummen är inredda i bungalowstil - nästan som små radhus - och är omgivna av färgglada blommor och apelsin- och citronträd. 12 ekonomi rum ligger i en angränsande annexbyggnad. Hotellet inkluderar också ett litet men mysigt poolområde med en liten pool och en barnpool. Sides barnvänliga strand ligger strax över på andra sidan av strandpromenaden.


Det är möjligt att promenera till centrum längs strandpromenaden. Här finns flera bra restauranger, mysiga kaféer och ett stort utbud av affärer.


Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer etc.

Rums information

Standardrum:

Enkelt inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, minibar (innehåller vatten), luftkonditionering, värdeskåp (mot extra avgift) och terrass. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Ekonomirum:

Enkelt inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, minibar (innehåller vatten), luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett. Säkerhetsbox kan hyras i receptionen.

Mat / Dryck Koncept


All Inclusive


 Frukost

 08:00 - 10:30

 Lunch

 12:30 - 14:00

 Middag 

 19:00 - 21:00

 Kaffe/te och kaka

 15:00 - 16:00

 Restaurantbar

 10:00 - 24:00


Importerad alkohol, dryck som serveras i flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.

 

Utomhus restauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blivit informerade.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

Ozlem Garden Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat