• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Ozlem Garden Hotel
Selimiye Mah, 07330 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Hotel Özlem Garden är ett mindre hotell som ligger precis intill stranden, och bara 500 meter från Sides mysiga, historiska centrum. Det finns inte många faciliteter här, men det kompenseras av den mysiga atmosfären, de vackra omgivningarna och det goda läget.


De flesta hotellrummen är inredda i bungalowstil - nästan som små radhus - och är omgivna av färgglada blommor och apelsin- och citronträd. 12 ekonomirum ligger i en angränsande annexbyggnad. Hotellet inkluderar också ett litet men mysigt poolområde med en liten pool och en barnpool. Sides barnvänliga strand ligger på andra sidan av strandpromenaden.


Det är möjligt att promenera till centrum längs strandpromenaden. Här finns flera bra restauranger, mysiga kaféer och ett stort utbud av affärer.


Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum:

Enkelt inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, minibar (innehåller vatten), luftkonditionering, värdeskåp (mot extra avgift) och terrass. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Ekonomirum:

Enkelt inredda rum för 2-3 personer. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, minibar (innehåller vatten), luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett. Säkerhetsbox kan hyras i receptionen.

Mat & Dryck
All Inclusive


 Frukost

 08:00 - 10:30

 Lunch

 12:30 - 14:00

 Middag 

 19:00 - 21:00

 Kaffe/te och kaka

 15:00 - 16:00

 Restaurangbar

 10:00 - 24:00


Importerad alkohol, dryck som serveras i flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen alkoholservering  för personer under 18 år.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra faciliteter och aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blivit informerade.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - All Inclusive
Avstånd till strand 200 m - Side centrum 500 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum