• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Villa Side Residence Hotel
Ilıca Mh. Cumhuriyet Bul. No: 44 Ilıca / Manavgat / Türkiye Visa på karta
Hotellbeskrivning

Villa Side Residence är ett vackert 5-stjärnigt Ultra All Inclusive-hotell, som ligger bara 5 km från Sides “gamla stad”  Hotellet är idealiskt för familjer som vill bo i vackra omgivningar, nära både strand och stad.


Här är ett härligt poolområde med pooler för både stora som små, inklusive en pool med vattenrutschbanor och en barnpool. Hotellet ligger bara 300 meter från den barnvänliga sandstranden i Kumköy. Här finns det gott om möjligheter att njuta av solen och havet. Under högsäsongen organiserar hotellet en gratis transferservice till stranden några gånger dagligen.


Under högsäsongen arrangerar hotellets egna animeringsteam roliga aktiviteter som vatten gymnastik och olika tävlingar, och på kvällen finns underhållning för hela familjen. Alla barn i åldrarna 4-12 kan ha roligt  i miniklubben (här talas inte skandinaviska) och leka på lekplatsen.


I hotellets spa-center  finns gott om möjligheter att skämma bort sig, och om formen ska hållas kan man göra det i gymmet.


Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Men var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och det är därför inte möjligt att streama film etc.


Var uppmärksam på  att hotellet inte erbjuder barnrabatter för barn över 9 år.

Rumsinformation

Standardrum
Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Rum med anslutningsdörr finns – fråga om tillgänglighet  vid bokning. Handikappanpassade rum finns - fråga om tillgänglighet vid bokning.


Familjerum
Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller två sovrum med respektive en dubbel och / eller två enkelsängar samt TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch eller bad, toalett, telefon och hårtork.


Familjerum med loft
Trevligt inredda rum på 2 våningar för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd. Båda vånigarna  innehåller två sovrum med respektive. en dubbel och / eller två enkelsängar samt TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch eller bad, toalett, telefon och hårtork.

Mat & Dryck
Ultra All Inclusive
Frukost : 07:30 - 10:00
Sen frukost : 10:00 - 11:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks (pool) : 11:00 - 15:00
Kaffe, te och kaka : 11:00 - 16:00
Kvälls snack : 21:30 - 23:30
Midnight snack : 00:00 - 07:00
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Restaurant Bar : 10:00 - 21:00
Beach Bar : 10:00 - 17:30
 
A’la Carte – mot betalning
Sofra : 19:00 - 21:00 - Tyrkisk
Lagos : 19:00 - 21:00 - Fisk
Portofino : 19:00 - 21:00 - Italiensk
 
Observera att hotellet inte erbjuder barnrabatt för barn över 9 år.

Importerad alkohol, drycker serverade på flaska, färskpressad fruktjuice, motoriserade vattensporter och vissa faciliteter, t.ex bowling, biljard och massagebehandlingar är inte inkluderat i ultra all inclusive konceptet.
Minibaren fylls med vatten dagligen.
Strandhanddukar finns att hämta i receptionen mot deposition.

Ingen utskänkning av alkohol till resenärer under 18 år.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att förbindelsen ofta är långsammare än vad vi är vana vid och att det inte är möjligt att streama film eller liknande.
Uppgradering till snabbare internet finns tillgängligt mot betalning.

utomhus restauranger, barer pooler och andra faciliteter kan vara begränsat eller stängt utanför högsäsongen utan att Mixxtravel informeras om detta.

Urvalet av underhållning och aktiviteter är begränsat utanför högsäsongen
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar - Gratis Wi-Fi - Strand 300 m.  Side centrum ca 5 km.

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum