• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Villa Sonata Hotel
TrustYou Tooltip Text
Damlatas Cad. Seral Sok. No 31, 07400
Hotellbeskrivning

Villa Sonata är ett litet lägenhetshotell som genom åren har blivit mycket populärt bland skandinaviska gäster. Hotellet är byggt på "borgklippan", och hela hotellet har en fantastisk utsikt över stad, hav och berg.

Här finns två fina poolområden, ett med barnpool och ett som främst används av hotellets vuxna gäster. Här finns även en trevlig restaurang som serverar både turkiska och internationella rätter. I spacentret kan du mot avgift njuta av hamam, jacuzzi och massage. Om du kan slita dig från den vackra utsikten, kan du på kort tid gå till centrum och den vackra Kleopatrastranden.


Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Var medveten om att anslutningen ibland är både instabil och långsam, det är inte möjligt att streama filmer etc.


Var uppmärksam på att pooler, takterrassen och det turkiska badet (hamam) inte är öppna i perioden från den 31 oktober till den 1 april.


Hotellet rekommenderas inte för funktionshindrade och familjer med små barn eftersom vägen till hotellet är brant.


Observera att transferbussen inte kan köra hela vägen upp till hotellet, därför får man gå ca 20 meter.


Rumsinformation

Tvårumslägenhet (Suite rum)

Snyggt inredda tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter är inredda med sovrum med dubbelsäng / två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med bäddsoffa och öppet tekök. Lägenheterna innehåller tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Tvårumslägenhet (Panoramic suite)

Snyggt inredda tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng / två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med bäddsoffa och öppet tekök. Lägenheterna innehåller tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 
Studiolägenhet (Standardrum)

Snyggt inredda lägenheter med ett sovrum för högst 2 personer. Alla lägenheter är inredda med kombinerat sovrum och vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt öppet tekök med nödvändig köksutrustning, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafck (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck
 
All Inclusive
Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 22:00
 
Måltiderna serveras från buffén eller à la carte-menyn, beroende på antalet gäster
 

Importerade drycker, dryck serverad i flaska, färskpressad fruktjuice och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettider kan ändras, utan att Mixx Travel informeras.
Service mot kostnad

Luftkonditionering:              Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                            Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Gratis internet (Lobby)
Avstånd till Kleopatrastranden 300m - Alanya centrum 300m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum