Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Villa Sun Flower Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Ingen pension eller All Inclusive 
Pool - Barnpool - Bar  - Restaurang

Wi-Fi (avgift ) - Strand 700 m - Centrum 500 m.

 

Hotell beskrivning

Villa Sunflower är ett populärt hotell, beläget väldigt centralt i Alanya centrum. Hotellet består av tre byggnader, och här finns det gott om plats för hela familjen. Här kan du själv välja om du vill bo i ett hotellrum eller i en semesterlägenhet med eget kök. Du kan även vidare välja om du vill ha boende utan måltider eller All Inclusive.

 

Här finns två större pooler, en separat barnpool och en lekplats för de minsta. Här finns också ett spacenter med turkiskt bad och massage (mot extra avgift) och en vacker restaurang samt en poolbar. 

Under högsäsong arrangerar hotellet underhållning flera gånger i veckan och shuttleservice till stranden ett par gånger om dagen.

 

 

När det är tid för att utforska Alanya kan du knappt bo mer centralt. På ett fåtal minuter kan du gå till Sevket Tokus Cad – mer känt som 25 meters gatan.

Här finns det ett stort urval av både butiker och lokala matställen. Bazar-området och marinan ligger ca 10 minuters promenad från hotellet.

 

Trådlöst internet finns på hotellets allmänna ytor mot betalning. Var uppmärksam på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil. Det är oftast inte möjligt att streama film och liknande.

 

Rums information

Standardrum

Fina rum för två personer med möjlighet för en extra säng. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, tv, AC, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet

Fina lägenheter till tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sov-och vardagsrum med ett öppet kök. Lägenheterna innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, kokvrå med det med nödvändiga köksutrustningen, TV, AC, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Fin tvårumslägenhet för fyra personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sov- och vardagsrum med ett öppet kök och bäddsoffa.

Lägenheterna innehåller kokvrå med det med nödvändiga köksutrustningen, TV, AC, säkerhetsbox (mot betalning) och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
På detta hotell har ni möjlighet att välja Inga Måltider eller All Inclusive
 
All Inclusve
Frukost, lunch och middag serveras som buffé i den vackra hotellrestaurangen. Skulle ni behöva något mer under dagen går dryck och lättare snacks att beställa i poolbaren.
 
Frukost : 08:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 og 14:30 - 16:30
Kaffe o kaka : 17:00 - 18:00
Is : 12:30 - 14:30 og 16:30 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00

Villa Sun Flower Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat