• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Villa Sun Flower Apart Hotel
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Villa Sunflower är ett populärt hotell som ligger centralt i Alanya centrum. Hotellet består av tre byggnader och här finns gott om plats för hela familjen. Här kan du välja om du vill bo på hotellrum eller i en lägenhet med eget kök.

 

Här finns två pooler, en separat barnpool och en lekplats för de små. Det finns också ett SPA-center med turkiskt bad och massage (alla behandlingar i SPA-centret mot en avgift) och en bra restaurang och poolbar. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan.

 

 När det är dags att utforska Alanya kan du knappast bo mer centralt. På några minuter kan du gå till Sevket Tokus Cad. - bättre känd som "25 metersgatan" - där det finns ett stort urval av både butiker och lokala restauranger. Basarområdet och småbåtshamnen ligger ca. 10 minuters promenad från hotellet.

 

Under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus till stranden några gånger om dagen.

 

Trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen mot en avgift. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet

Trevliga lägenheter för 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna har ett pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck
All Inclusve

 
Frukost : 08:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 11:00 - 12:00 och 14:30 - 16:30
Kaffe och kaka : 17:00 - 18:00
Glass : 12:30 - 14:30 och 16:30 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00


Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Service mot kostnad

Luftkonditionering:       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                      Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Internet (mot avgift) - Avstånd till Kleopatrastranden 700 m. - Alanya centrum 500 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum